Нове оголошення "влади": Як у Сєвєродонецьку повідомляють про "ремонти". Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
29 квітня 2023, 18:38

Нове оголошення "влади": Як у Сєвєродонецьку повідомляють про "ремонти"

Окупанти говорять, що міста, у які вони принесли "руський мир", відновлюються у пришвидшеному темпі, проте це далеко не так. Росіяни продовжують зламувати та грабувати квартири під виглядом так званого "великого ремонту". Місцева "влада" тимчасово окупованого Сєвєродонецька Луганської області розмістила нове оголошення щодо "ремонтних робіт".

Відповідне фото опублікував Telegram-канал "06452 | Сєвєродонецьк", передає Час Пік.

Звернення до мешканців розміщене на одному з під'їздів. У повідомленні йдеться, що з 22 по 30 квітня за адресою вул. Науки б.13 російська будівельна компанія проведе ремонтні роботи: полагодить системи опалення, водопостачання тощо. Загарбники вкотре погрожують, що зачинені квартири відчинятимуть, не питаючи дозволу.

"У зв'язку з цим (проведенням робіт) просимо надати доступ до квартир чи передати ключі старшим по під'їздах. У випадку, якщо доступу до квартири надано не буде, в адміністрацію міста будуть подавати акти на зламування квартир", — зазначають окупанти.

Нагадаємо, що під час так званих "ремонтів" окупанти виносять з помешкань усе, що захочуть. Наприклад, в одній із квартир росіяни викрутили усі лампочки. При цьому жителі вимушені вижити у нелюдських умовах, зокрема з грибами на стінах.

Раніше повідомлялось, що російський політик побував в окупованому Сєвєродонецьку і відкрито сказав, що "про Сєвєродонецьк усі забули" і насправді в зруйнованому місті "не змінюється майже нічого". Він пройшовся по місту та підготував фотозвіт, який доводить, що у ньому не ведеться жодних будівельних та відновлювальних робіт. Навіть російський політик визнає, що росіянам не розповідають правду про те, що відбувається на окупованих територіях.


Час Пік
+Поширити: