Євробачення-2023: за тиждень до фіналу Україна опустилася в рейтингу букмекерів. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Культура
08 травня 2023, 10:11

Євробачення-2023: за тиждень до фіналу Україна опустилася в рейтингу букмекерів

Український дует TVORCHI, який багато місяців був фаворитом букмекерів, за тиждень до гранд-фіналу сильно здав позиції. Ще не так давно Україна посідала 3 сходинку, а вже сьогодні змістилася нижче.

У перемогу українських музикантів вірять всього 6% єврофанів, які зробили свої ставки. Рейтинг у реальному часі можна переглянути на сайті Еurovision World (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

Наразі ТОП-5 списку букмекерів виглядає так:

1.Представниця Швеції Loreen помітно відірвалася від своїх конкурентів у букмекерських рейтингах. З ймовірністю 39% співачка, яка вже вигравала конкурс у 2012 році, може знову привести свою країну до перемоги. Варто зауважити, що ще 5 двін тому цей коефіцієнт складав 42%.

2. З результатом 24% у рейтингу розташувався представник Фінляндії Käärijä, котрий запалить сцену танцювальним треком Cha Cha Cha.

3. Випередила Україну в списку французька виконавиця Ла Зарра з піснею Évidemment. У неї всього 8%.

4. На четвертій сходинці за тиждень до гранд-фіналу опинився український дует TVORCHI з треком, присвяченим незламним захисникам "Азовсталі" – Heart of steеl. Коефіцієнт на нашу перемогу складає 6%.

5. Закриває пʼятірку лідерів Іспанія, у перемогу якої вірять 4%.

Цьогорічний конкурс буде врожайним на епатажні виступи та яскравих учасників.


OBOZREVATEL
+Поширити: