Суд у Гаазі дозволить Литві вступити у справу України проти росії. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика / Кримінал
08 червня 2023, 16:35

Суд у Гаазі дозволить Литві вступити у справу України проти росії

Міжнародний суд ООН у Гаазі дозволив Литві вступити у справу України проти росії, яка стосується воєнних злочинів москви.

Про це заявила міністерка юстиції Литви Евеліна Добровольська, повідомляє "Європейська правда" з посиланням на LRT.

"Нам нещодавно повідомили, що цього тижня Міжнародний суд підтвердив і дозволив Литві вступити у справу "Україна проти росії"…ми раді, що отримали підтвердження того, що ми можемо вступити в цю справу, ми вступаємо, і тепер упродовж місяця ми маємо представити їхні письмові пояснення", – сказала вона.

Литва минулого року офіційно подала клопотання про приєднання до справи України проти росії про воєнні злочини до Міжнародного суду в Гаазі.

Україна, Литва та інші країни регіону також домагаються, щоб спеціальний трибунал розслідував злочини російської агресії, що дало б змогу притягнути до відповідальності кремлівських керівників.

Завітайте на наш новий сайт》


Джерело: "Європейська правда"
+Поширити: