Полякова «плюнула» у лєпса з басковим. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Культура
16 червня 2023, 22:07

Полякова «плюнула» у лєпса з басковим

Українська співачка Оля Полякова зреагувала на новину про плату російських співаків миколи баскова та григорія лепса мільйонами рублів за підбиту українську техніку, запропонувавши свою власну "реальну" пропозицію.

Полякова заявила, що готова виплатити тисячу доларів тим, хто заплюне в обличчя миколі баскову або григорію лепсу, а також дасть їм "копняка". Якщо це буде супроводжуватись висловом "Слава Україні", сума збільшується до двох тисяч доларів. Крім того, є можливість отримати п'ять тисяч доларів за виконання всіх вищезазначених умов одночасно.

Полеміка виникла після того, як басков та лепс відкрито підтримали російську агресію від початку повномасштабного вторгнення. Співаки спільно з міноборони росії оголосили про "благородну ініціативу", що спонукає окупантів до знищення української військової техніки.

Оля Полякова вирішила відповісти на цей виклик, висловивши свою незгоду з підтримкою російських співаків та запропонувавши свою альтернативну "гонорарну систему" за їх вчинки.


irta-fax
+Поширити: