«Ремонти» та зв’язок в окупованому Сєвєродонецьку сьогодні. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Регіональні
20 червня 2023, 16:07

«Ремонти» та зв’язок в окупованому Сєвєродонецьку сьогодні

Ситуація в окупованому Сєвєродонецьку залишається напруженою. За інформацією Луганської обласної адміністрації, показові ремонти, які виконувалися російськими бригадами, були зупинені.

Зазначається, що майже всі робітники, які прибули з росії для виконання ремонтних робіт у зруйнованому місті, переїхали на Донеччину. У результаті залишилися лише місцеві жителі, які працюють практично без оплати за свою працю.

Крім того, в Сєвєродонецьку проблеми зі зв'язком стають все більш поширеними. Люди майже не мають змоги зателефонувати рідним. Колаборанти, що працюють на окупантів, продовжують виявляти та контролювати місця, де місцеві намагаються знайти сигнал і здійснити дзвінок.

Повідомляється, що окупанти спробували штрафувати тих, хто намагався зателефонувати. Проте, зважаючи на фінансову скруту, яка панує серед населення, ця практика не прижилася. Замість цього, окупаційні сили почали затримувати місцевих мешканців. За свідченнями очевидців, чоловіків направляють на 30 днів у підвал, а жінок - на 15 днів.

Ситуація в Сєвєродонецьку продовжує загострюватися, і місцеве населення залишається вразливим перед притиском окупантів.

* на фото допис користувачів соцмереж


Джерело: "Луганська ОВА"
+Поширити: