Ситуація в Серебрянському лісництві та Білогорівці - Луганська ОВА. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Регіональні
24 червня 2023, 13:11

Ситуація в Серебрянському лісництві та Білогорівці - Луганська ОВА

За повідомленням Луганської ОВА, неподалік Серебрянського лісництва, російські сили продовжують атакувати південні напрямки, проте їхні атаки були зупинені українськими військовими. Незважаючи на втрати, росіяни продовжують наступ і намагаються прорватися. Згідно зі звітом, коли безпекова ситуація дозволяла, була організована доставка допомоги до звільнених населених пунктів, хоча присутність у цих районах є надзвичайно небезпечною.

Також, було зазначено, що Невське та Білогорівка були під авіаційним і артилерійським обстрілам з боку російських сил. З урахуванням цих фактів, ситуація на передовій залишається напруженою, а військовим доводиться ризикувати власним життям, щоб захистити нашу землю.

"Українські військові зуміли зупинити атаку ворога на південь від Діброви, але росіяни не здаються і продовжують наступ. На жаль, села Невське і Білогорівка також постраждали від обстрілів противника", - розповів Артем Лисогор, начальник Луганської обласної військової адміністрації.

Редакція уважно слідкує за розвитком ситуації на Сході України та надаємо найсвіжіші новини щодо бойових дій та заходів, які вживаються для захисту мирного населення та території країни.

* Фото ілюстративне


irta-fax
+Поширити: