На Луганщині окупанти планують підготовку медсестер зі школярок. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Регіональні
01 липня 2023, 14:17

На Луганщині окупанти планують підготовку медсестер зі школярок

В окупованій частині Луганської області з'явилась дивна ініціатива з підготовки медичних сестер прямо у школах. За повідомленням Луганської ОВА, нова навчальна програма передбачає заміщення дисципліни з безпеки життя предметом "Захист сім'ї", що має схожі риси з пропагандою зі шкільної парти.

Представник ОВА зазначив: "Крім того, в міносвіти росії формують нову навчальну програму для дівчат шкільного віку, яка передбачає готувати з них санітарних інструкторів. Не кравців чи кухарів, не дизайнерів чи програмістів, а медичних сестер для військових формувань."

Ця історія стала продовженням раніше відомих випадків, коли окупанти забороняли цивільним мешканцям захоплених територій доступ до ліків першої необхідності. Причому, українці, які відмовилися від отримання російських паспортів, стали жертвами цієї дискримінації, не маючи можливості отримати необхідну медичну допомогу.


Джерело: "Луганська ОВА"
+Поширити: