Маніпуляція тарифами: НКРЕКП скасувала підвищення на воду, але не відмовились це зробити. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Економіка
03 липня 2023, 13:15

Маніпуляція тарифами: НКРЕКП скасувала підвищення на воду, але не відмовились це зробити

Згідно з повідомленням, опублікованим на офіційному сайті НКРЕКП, сьогодні, 3 липня 2023 року, Комісія скасувала рішення, прийняте раніше 29 червня 2023 року, про підвищення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення.

Президент України, у період воєнного стану, висловив свою думку проти зазначеного рішення про перегляд тарифів, що послужило основою для скасування прийнятого рішення Регулятором. Крім того, Прем'єр-міністр України наголосив на необхідності проведення консультацій з приводу даного питання.

Зазначено також, що Національна комісія не відмовляється від ідеї підвищення тарифів і планує розпочати консультації з Кабінетом Міністрів України та всіма зацікавленими сторонами з метою знаходження "справедливого соціального рішення", яке допоможе забезпечити додаткові фінансові ресурси для водоканалів.


irta-fax
+Поширити: