13 жертв удару росіян по Краматорську: Не стало Вікторії Амеліної. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Культура
03 липня 2023, 14:30

13 жертв удару росіян по Краматорську: Не стало Вікторії Амеліної

Кількість жертв російського ракетного удару по місту Краматорську зросла до 13 осіб. Серед жертв цього жахливого акту агресії була видатна українська письменниця Вікторія Амеліна, яка отримала несумісне з життям поранення, спричинене ракетним терором російських окупантів по ресторану 27 червня 2023 року.

Про втрату Вікторії Амеліної повідомили її колеги. У заяві культурної і правозахисної громадської організації ПЕН зазначено:

"З величезним болем повідомляємо, що 1 липня в Лікарні Мечникова у Дніпрі перестало битися серце письменниці Вікторії Амеліної. Її життя обірвалося через поранення, несумісне з життям, спричинене ракетним ударом російських окупантів по ресторану в Краматорську 27 червня 2023 року. Ми повідомляємо цю новину нині, коли про неї дізналися всі рідні Вікторії та з їхньої згоди".

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Вікторії, а також усім тим, чиї життя забрала російська агресія упродовж останніх 10 років...


irta-fax
+Поширити: