За розбещення власної дитини затримано священника УПЦ МП. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Кримінал
11 липня 2023, 22:03

За розбещення власної дитини затримано священника УПЦ МП

У Білгород-Дністровському районі Одеської області затримали чоловіка, якого підозрюють у розбещенні своєї неповнолітньої доньки. За інформацією Головного управління Національної поліції в Одеській області, 37-річний місцевий житель вчиняв неприпустимі дії щодо своєї 14-річної доньки, наказуючи їй зберігати це у таємниці.

Наразі фігуранту оголошено про підозру у розбещенні неповнолітньої (частина 2 статті 156 Кримінального кодексу України). Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, поки тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин цього злочину.

Згідно з санкціями статті, за такий злочин може бути передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на термін до 3 років.

Зазначено, що фігурантом цього кримінального провадження є священик однієї з місцевих церков Української православної церкви Московського патріархату. Звинувачувана особа, яка вчиняла ці неприпустимі дії, вважалася настоятелем сільського храму. Проте, правоохоронні органи не уточнили, чи продовжує він займати свою посаду на момент викриття або чи був відсторонений від духовної служби.


Джерело: "Нацполіція"
+Поширити: