Baykar Makina уклали угоду про обслуговування та ремонт безпілотників в Україні. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика / Влада
31 липня 2023, 20:52

Baykar Makina уклали угоду про обслуговування та ремонт безпілотників в Україні

Турецька компанія Baykar Makina підписала угоду про створення сервісного центру з обслуговування та ремонту безпілотників в Україні, про що повідомляє Міністерство оборони. Деталей щодо початку будівництва не уточнювалося.

За словами держсекретаря Міноборони Костянтина Ващенка, цей проект дозволить створити власну базу для обслуговування безпілотників в Україні та закладе основу для системної роботи. Компанія Baykar отримала подяку за свій внесок у нарощування потужності Збройних Сил України в умовах російської агресії.

«Дякуємо Уряду та турецькому народу за потужну підтримку нашої держави. Допомога Туреччини для України в час повномасштабної війни, безумовно, безцінна. Окрема вдячність компанії BAYKAR за внесок у нарощення потужності ЗСУ в боротьбі з російською агресією. Кожен в Україні знає, що таке «Байрактар», знає вашу компанію. Але ми рухаємося вперед і нам важливо створювати власну базу в Україні для обслуговування безпілотників. Цей спільний проект закладе основу нашої системної роботи, створить робочі місця в Україні. Ми досягли згоди, найближчим часом буде створено центр», - сказав Держсекретар Міноборони України.


Джерело: "Генеральний штаб ЗСУ"
+Поширити: