Генпрокуратура проводить обшуки у військкома Дніпропетровського ТЦК. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Кримінал
01 серпня 2023, 16:41

Генпрокуратура проводить обшуки у військкома Дніпропетровського ТЦК

1 серпня Офіс Генпрокурора розпочав кримінальне провадження щодо факту незаконного збагачення керівника Дніпропетровського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. У зв'язку з цим, були проведені обшуки за місцями його роботи та проживання.

За даними слідства, під час дії воєнного стану, військком використав свої повноваження для незаконного отримання майна. Він оформив на батька кілька автомобілів та дві квартири у місті Дніпро, а також зареєстрував підприємство на члена родини, яке придбало нежитлове приміщення площею близько 500 м². Зазначено, що вартість цього майна перевищує законні доходи чоловіка.

Прокурори, спільно з оперативниками УСР в Дніпропетровській області та слідчими обласної поліції, провели обшуки за місцем роботи, шістьма адресами проживання керівника обласного ТЦК та його близьких осіб, а також автомобілів. Питання про повідомлення посадовцю про підозру та обрання запобіжного заходу знаходяться на розгляді.


Джерело: "Офіс Генеральної прокуратури"
+Поширити: