Швеція надасть додаткову військову допомогу Україні на суму $314 млн. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Економіка
15 серпня 2023, 16:19

Швеція надасть додаткову військову допомогу Україні на суму $314 млн

Влада Швеції прийняла важливе рішення щодо надання додаткової військової допомоги для України. Згідно з повідомленням, надано 13 пакет підтримки на суму близько $314 мільйонів.

У повідомленні уряду Швеції зазначено, що пакет підтримки включає постачання боєприпасів та запасних частин для техніки, яку Україна вже отримала від Швеції у минулому.

Не менш важливим аспектом – є передача транспортних засобів, аварійно-рятувальних засобів та обладнання для розмінування. Наразі, Швеція отримує дозвіл на продаж ракет Rb 99 (AMRAAM) у США, які потім будуть передані Україні.

Зазначена сума підтримки, яка становить понад $314 мільйонів, включає компенсацію для Збройних сил Швеції за транспортні та охоронні витрати.

Після прийняття цього пакету допомоги – загальний обсяг військової підтримки України від Швеції перевищить $1,8 мільярда.

Також відомо, що Швеція планує створити центри логістики поблизу України.


Irta-fax
+Поширити: