В ГУР прокоментували нові атаки дронів на росії. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
18 серпня 2023, 22:01

В ГУР прокоментували нові атаки дронів на росії

Зростає активність дронів, які заходять на територію російської федерації. За повідомленням представника Головного управління розвідки, Андрія Юсова, ці атаки стають все інтенсивнішими, але їхніх справжніх цілей поки що не варто розголошувати, адже це може нашкодити подальшим операціям.

"Так, ‘бавовна’ на московії та на території самої москви, столиці на болотах, продовжується і набирає обертів, інтенсивності. Ми бачимо, що це відбувається достатньо влучно. Що стосується цілей, думаю, що напевно неправильно це обговорювати, оскільки ворог теж слухає і бачить, йому теж цікаво зрозуміти, що буде далі", - розповів він.

Андрій Юсов також відзначив, що можна говорити про наслідки цих атак. Зокрема, об'єкти та структури, що причетні до проведення війни проти України, знаходяться під загрозою. Вразливість таких об'єктів робить їх легкою мішенню для дронів.

Розвідник також висловив свою думку, що російська федерація стане ще більш вразливою упродовж часу, поки війна триває. Зараз російський режим зосереджує засоби протиповітряної оборони на окупованих територіях, проте сама росія та москва залишаються малозахищеними.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про події ночі на 18 серпня, коли було зафіксовано "приліт" над Експоцентром та вибухи біля однієї з веж «москва сіті».


Джерело: "ГУР МО"
+Поширити: