Буданов анонсував неприємні події для росіян у Криму: Побачите. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
22 серпня 2023, 15:11

Буданов анонсував неприємні події для росіян у Криму: Побачите

Найближчими днями можуть відбутися нові події в Криму, пов'язані з деокупацією. Цю інформацію розповів керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов у коментарі для каналу ITV в центрі визвольного Ірпеня.

«І потрібно дати їм (тим, хто чекає звільнення Криму. – прим. ред.) впевненість у тому, що їх надії – не марні. Ось для того ми й маємо проводити такі заходи, як «Кримська платформа». Заходи, скажімо так, з рухом опору на тимчасово окупованих територіях. Просто знищувати окупантів у нашому Криму. Що, в принципі, ви бачите, і на днях ще побачите…», – сказав він.

В тимчасово окупованому Криму все частіше стає «лячно та не спокійно» загарбникам. Так, 12 серпня російська окупаційна адміністрація повідомила про спробу атаки на «Кримський міст» двома ракетами. За словами глави окупованого Криму сергія аксьонова, російська ППО здолала цю загрозу. У той же час, в мережі з'явилися фотографії та відеозаписи, які показують велике задимлення на «Кримському мосту», яке помітили та зняли відпочиваючі на пляжах.


Джерело: "канал ITV"
+Поширити: