Україна «випала з графіка» звільнення Криму – Буданов. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада / Суспільство
24 серпня 2023, 14:20

Україна «випала з графіка» звільнення Криму – Буданов

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов визнав, що Київ "випав із графіка" щодо звільнення Криму. Деокупація півострова йде повільніше, ніж мала “за всіма розрахунками”. Про це Буданов сказав в інтерв'ю "Крим. Реалії".

«Так, випали із графіка. Так, на жаль, треба визнати, що події розвиваються повільніше, ніж мають бути за всіма розрахунками. Але маємо те, що маємо», – сказав він.

Водночас Буданов зазначив, що рівень бойових дій на території Криму не порівняти з 2022 роком.

«Тобто ми йдемо до мети. Так, повільніше, ніж хотілося, повільніше, ніж розраховували, але йдемо», – запевнив він.

Глава ГУР зазначив, що прогнози розвідки базуються на фактах та цифрах, "але є ще реальність, яка відбувається, як то кажуть, на полі бою".

Кирило Буданов зазначив, що без воєнних, бойових дій повернути Крим неможливо.

«Як я казав, усі ці роки. Це моя позиція дуже давно. Коли говорили у 2014, 2015... От хотілося б зараз поставити запитання людям, які тоді казали: Крим можна повертати, Україна повертатиме лише дипломатичним шляхом, інших немає. Де всі ці зараз люди?» - сказав Буданов.

Раніше начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов прогнозував, що ЗСУ зайдуть до окупованого Криму навесні 2023 року.


Джерело: "Крым.Реалии"
+Поширити: