Схвалено черговий пакет військової допомоги Україні від Фінляндії. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Економіка
25 серпня 2023, 14:33

Схвалено черговий пакет військової допомоги Україні від Фінляндії

Сьогодні, 25 серпня, глава Фінляндії, Саулі Нііністьо, ухвалив рішення про надання 18-го пакету військової допомоги для України. Цю інформацію надано на сайті уряду Фінляндії.

Згідно з офіційними повідомленнями, цей пакет включає важке озброєння та боєприпаси, а його вартість складає 94 млн євро. Таким чином, загальна сума військової допомоги від Фінляндії до України досягла 1,3 млрд євро.

Антті Хаккянен, міністр оборони Фінляндії, підкреслив важливість цієї підтримки:

"Підтримка України Фінляндією та нашими союзниками залишається незаперечною. Ми розглядаємо як головне завдання майбутнього європейського порядку безпеки, – здатність стримувати російську агресію щодо України".

При прийнятті рішення щодо цієї допомоги було враховано і потреби України, і ресурси Збройних сил Фінляндії. Однак, важливо відзначити, що подробиці щодо змісту допомоги, способу її доставлення та графіку, – розголошені не будуть з міркувань безпеки.

Раніше, 6 липня, було схвалено попередній пакет допомоги Фінляндії для України. Також варто відзначити, що країна посилила обмеження на в'їзд громадянам російської федерації.


Irta-fax
+Поширити: