Зеленський у Києві провів зустріч з главою МЗС Туреччини. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
25 серпня 2023, 16:35

Зеленський у Києві провів зустріч з главою МЗС Туреччини

Міністр закордонних справ Туреччини, Хакан Фідан, прибув до столиці України — Києва, де відбулася зустріч з Президентом України Володимиром Зеленським. Про це глава держави повідомив у своєму офіційному акаунті на Facebook у п'ятницю, 25 серпня.

Президент у своєму повідомленні зазначив, що на столі лежать багато важливих питань, включаючи обговорення "Формули миру", підготовку до Глобального саміту миру, а також вирішення ризиків, пов'язаних з можливим блокуванням Чорноморського зернового коридору.

Володимир Зеленський висловив щиру подяку Туреччині за постійну та послідовну підтримку України, що є важливим фактором у складному геополітичному контексті.

Раніше засоби масової інформації донесли, що Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган планує відвідати росію для проведення зустрічі з путіним та обговорення питань, пов'язаних з зерновою угодою. Ця зміна планів прийшла після того, як сам путін відмовився від поїздки до Туреччини.


Irta-fax
+Поширити: