Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний висловив вітання українським авіаторам. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
26 серпня 2023, 18:21

Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний висловив вітання українським авіаторам

Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний 26 серпня висловив вітання українським авіаторам з нагоди їхнього професійного свята та підкреслив, що для забезпечення захисту українського неба важливі літаки від партнерів.

Генерал Залужний зазначив, що в період воєнних дій українська авіація продемонструвала свій справжній характер і силу. Він відзначив високий професіоналізм, мужність та жертовність військових та цивільних авіаторів та працівників галузі.

"Ми розуміємо важливість наявності сучасних літаків для нашої країни. Вірю, що оновлення авіаційного парку вже на горизонті. І не може бути сумнівів у тому, що мотивація наших льотчиків та всіх фахівців авіаційної сфери допоможе зробити наш захист неба ще більш ефективним. Приношу велику пошану та вдячність українським авіаторам. Вічна слава загиблим героям!" - підкреслив генерал Залужний.

Нагадаємо, День авіації щорічно святкується останньої суботи серпня як професійне свято для військових і цивільних авіаторів, а також працівників авіаційної промисловості та транспорту України.


Irta-fax
+Поширити: