Якщо опанує свій страх, то путін вирушить на форум до Китаю - ЗМІ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика / Події
29 серпня 2023, 20:48

Якщо опанує свій страх, то путін вирушить на форум до Китаю - ЗМІ

Згідно із повідомленням від агентства Bloomberg, російський поки що президент путін висловив намір взяти участь у міжнародному форумі "Один пояс, один шлях", який запланований на жовтень та відбудеться у Китаї.

Згідно із зазначеним джерелом, глава держави-агресора прийняв запрошення глави Китаю Сі Цзіньпіна взяти участь у даній події.

Слід відзначити, що від моменту, коли Міжнародний кримінальний суд видав ордер на арешт путіна, – російський лідер мало покидає межі росії. За цей період він утримався від участі в таких міжнародних заходах, як саміт БРІКС у Південній Африці та наступної місяця запланований саміт Великої двадцятки.

Нагадаємо, що також на горизонті планується зустріч у Сочі між президентами Туреччини та росії, Реджепом Таїпом Ердоганом і путіним.


Джерело: "Bloomberg"
+Поширити: