За яйця в Естонії оштрафували російського опозиційного журналіста Бабченка. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Культура / Суспільство / Події
29 серпня 2023, 13:51

За яйця в Естонії оштрафували російського опозиційного журналіста Бабченка

В Естонії російський опозиційний журналіст Аркадій Бабченко зазнав адміністративного стягнення в розмірі 100 євро за інцидент, пов'язаний з закидуванням посольства рф у Таллінні яйцями. За даними ERR, він поділився цією новиною в ефірі телеканалу ETV+.

«Мені виписали штраф - 100 євро. Ця справа мені обійшлася в 140 євро, тому що я купив чотири яйця по 10 євро за штуку», - розповів журналіст, коментуючи подію.

Бабченко підкреслив свою готовність сплатити штраф, оскільки він поважає закони Естонії та не планує проводити подібні акції в майбутньому.

Також він опублікував виписку з рішенням естонського суду на своїй сторінці у Facebook, в якому його дії були кваліфіковані як порушення громадського порядку в громадському місці.

Сам Бабченко наголосив на своїй прихильності до Естонії та поділився своїм баченням цього інциденту: «Обожнюю Естонію. Закидати русняве посольство яйцями прирівнюється до ‘викидати сміття не у відведеному для цього місці, забруднювати водойму або фонтан’. Ну, так. Болото воно і є. Не фонтан», - зазначив він.

Нагадаємо, що Аркадія Бабченка затримали поліцейські Таллінна 29 липня у зв'язку з інцидентом, коли він закидав посольство РФ в столиці Естонії яйцями.


Irta-fax
+Поширити: