Верховна Рада призначила Рустема Умєрова новим міністром оборони. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
06 вересня 2023, 16:23

Верховна Рада призначила Рустема Умєрова новим міністром оборони

Рустема Умєрова призначено новим міністром оборони замість Олексія Резнікова. Рішення підтримали 338 депутатів, і всі фракції висловили свою підтримку. Про це було повідомлено народним депутатом Ярославом Железняком в середу, 6-го вересня.

Рустем Умєров, якому 41 рік, раніше очолював Фонд держмайна. Він відомий своєю роботою над організацією "зернового коридору" і участю в обміні полоненими. Умєров також входив до складу української делегації, яка брала участь у переговорах з росією навесні 2022 року.

Починаючи з серпня 2019 року, Умєров був парламентарієм від фракції "Голос" і обіймав посаду секретаря Комітету з прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій. До приходу в політику, він працював бізнесменом, інвестором, меценатом і радником Мустафи Джемілєва.


Верховна Рада України
+Поширити: