ЗСУ офіційно підтвердили удар по порту Севастополя. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
13 вересня 2023, 17:22

ЗСУ офіційно підтвердили удар по порту Севастополя

Українські збройні сили вчинили удар по Севастополю, який зараз тимчасово перебуває під окупацією, у середу, 13 вересня. Про це інформує Управління стратегічних комунікацій Збройних сил України (СтратКом).

"Вранці 13 вересня ЗСУ завдали успішних ударів по засобах ВМС та портовій інфраструктурі окупантів у Корабельній бухті тимчасово окупованого Севастополя", – йдеться у повідомленні.

Сьогодні вночі в самому Севастополі були зафіксовані чисельні вибухи. Пізніше міністерство оборони російської федерації повідомило про атаку, під час якої було запущено 10 крилатих ракет на судноремонтний завод імені С. Орджонікідзе, що призвело до пошкоджень двох кораблів.

В свою чергу, Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило, що внаслідок цієї події був пошкоджений великий десантний корабель та підводний човен російських збройних сил. російські Telegram-канали стверджують, що мова йде про корабель "мінськ" та підводний човен "ростов-на-дону".


Джерело: "СтратКом ЗСУ / AFU StratCom"
+Поширити: