Успіхи ЗСУ в Андріївці на Бахмутському напрямку - Маляр. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
14 вересня 2023, 16:52

Успіхи ЗСУ в Андріївці на Бахмутському напрямку - Маляр

Село Андріївка на Бахмутському напрямку було визволено Україною. Про це 14 вересня повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр у своєму телеграм-каналі.

"На Бахмутському напрямку ми рухаємось вперед. На північному флангу ворог намагається відбити втрачені позиції. А на південному ми успішно просуваємось. Основні бої тривають в районах Андріївки, Курдюмівки, Кліщіївки. І в нас там гарні новини. Андріївка — Україна💪. Закріплюємось на зайнятих позиціях", — написала вона.

Але, "!!ситуація дуже складна і мінлива тримаємо кулаки за наших" – додала Маляр у своєму дописі.

❗❗❗ Офіційна заява 3-ої окремої штурмової бригади:
"Заява про взяття Андріївки є хибною та передчасною. Наразі тривають серйозні і важкі бої в районах Кліщіївки та Андріївки. Подібні заяви є шкідливими, несуть загрозу для життя особового складу та шкодять виконанню бойових завдань".

📌Андріївка знаходиться за десять кілометрів від Бахмута та входить до Іванівського старостинського округу, який включає села Іванівське, Андріївка, Кліщіївка, Берхівка та селище Хромове.

📅Раніше, 10 вересня, начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш повідомив, що Сили оборони України взяли під контроль частину селища Опитне, розташованого біля Авдіївки.

📅Президент Володимир Зеленський 5 вересня також відвідав бригади ЗСУ, які беруть участь в наступальних операціях на Бахмутському напрямку.


Джерело: "Заступниця міністра оборони Ганна Маляр"
+Поширити: