Зеленський зустрівся із прокурором Міжнародного кримінального суду. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
15 вересня 2023, 16:52

Зеленський зустрівся із прокурором Міжнародного кримінального суду

Президент Володимир Зеленський провів зустріч із прокурором Міжнародного кримінального суду (МКС) у Гаазі, Карімом Ханом. Про це глава української держави повідомив у Telegram в п’ятницю, 15 вересня.

"Співпраця нашої держави, всіх наших правоохоронних інституцій та Офісу Генерального прокурора з Міжнародним кримінальним судом – це абсолютно системний підхід, який наближає реальну відповідальність за російські воєнні злочини", – зазначив президент.

Зеленський нагадав, що вже є перший конкретний результат цієї співпраці – історичний ордер на арешт президента рф володимира путіна. Він висловив сподівання, що буде ще багато інших справедливих результатів.

📅 Нагадаємо, 14 вересня в Києві стартувала робота польового офісу МКС, який став найбільшим представництвом Міжнародного кримінального суду за межами Гааги.


Джерело: "Офіс Президента"
+Поширити: