Статуя колишньої канцлерки Німеччини Ангели Меркель тріснула, розсипалась і впала. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Культура / Суспільство / Події
15 вересня 2023, 21:59

Статуя колишньої канцлерки Німеччини Ангели Меркель тріснула, розсипалась і впала

Статуя колишньої канцлерки Німеччини Ангели Меркель, яка була встановлена у Верхньому Пфальці у 2021 році, зазнала руйнування та впала.

Ця скульптура, яка була в натуральну величину та висотою 2,7 метра, була відкрита в Tempel Museum Etsdorf у жовтні 2021 року, під час періоду, коли Ангела Меркель виконувала обов'язки канцлера. Як повідомляє видання SRF.

Скульптура вже раніше зазнавала пошкоджень, коли голова коня та одна з рук Ангели Меркель відпали. Після цього її вдалося відновити та відремонтувати. Проте на цей раз, за даними представників музею, скульптура зазнала повного руйнування.

Художник Вільгельм Кох, який створив цей витвір мистецтва, пояснив, що на той момент технологія 3D-друку з бетону не була достатньо ефективною для використання в умовах зовнішнього середовища. Зараз же, після тріщин, що з'явилися в останні кілька днів, статуя була визнана остаточно втраченою.


Джерело: "видання SRF
+Поширити: