Окупанти в Криму намагаються продати вкрадену нерухомість, включно з квартирою Зеленських. Поспішають. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
16 вересня 2023, 21:45

Окупанти в Криму намагаються продати вкрадену нерухомість, включно з квартирою Зеленських. Поспішають

Окупаційна адміністрація в анексованому Криму висловила намір реалізувати приблизно 100 об'єктів української нерухомості. Про це інформує так званий речник «державної ради» Криму, володимир константинов, у своєму каналі на платформі Telegram.

За словами константинова, на території Криму вже відбулося вісім аукціонів щодо реалізації конфіскованої української нерухомості. Згідно з даними, на сьогодні російські окупанти уклали угоди купівлі-продажу на суму понад 815 мільйонів російських рублів.

"У майбутньому планується продаж близько 100 об'єктів націоналізованої власності. Це включає житлові приміщення, зокрема квартиру подружжя Зеленських, санаторно-курортні заклади, торговельні та комерційні приміщення. Від реалізації цих об'єктів очікується надходження в республіканський бюджет на суму понад 800 мільйонів російських рублів", - підкреслив константинов.

📅Раніше, наприкінці весни, так звана "влада" в Криму конфіскувала квартиру, яка належала подружжю Володимира Зеленського, розташовану у Ялті. Також окупаційна влада "націоналізувала" будівлю Меджлісу кримськотатарського народу в Сімферополі.

📅У лютому, окупанти прийняли рішення щодо "націоналізації" майна "іноземних громадян і держав, які здійснюють недружні дії щодо росії", включаючи приблизно 500 об'єктів нерухомості.


Irta-fax
+Поширити: