ЗСУ підтвердили ураження штабу російських окупантів в районі Мелітополя. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
19 вересня 2023, 17:46

ЗСУ підтвердили ураження штабу російських окупантів в районі Мелітополя

Вранці 19 вересня, Збройні сили України успішно вдарили по штабу російських окупантів в районі тимчасово окупованого Мелітополя. Про це повідомлено Управлінням стратегічних комунікацій Апарату Головнокомандувача Збройних сил України.

"Збройні Сили України вразили штаб окупантів поблизу тимчасово окупованого Мелітополя", - повідомили в телеграм-каналі СтратКому ЗСУ.

🚀Удари були нанесені близько 7:00 за місцевим часом, інформує Управління стратегічних комунікацій Збройних сил України.

Раніше вранці про вибухи в окупованому Мелітополі повідомили міський голова Іван Федоров та Центр національного спротиву. У своєму телеграм-каналі Федоров зазначив, що місцеві жителі повідомили про понад п'ять вибухів, найгучніший з яких стався в районі "Автокольорлиту".

✔Окупаційна "адміністрація міста Мелітополя" стверджує, що російська ППО "збила чотири ракети", від уламків яких загорівся "непрацюючий цех" заводу "Автокольорлит", а інша частина уламків приземлилася у полі.


Джерело: "СтратКом ЗСУ / AFU StratCom"
+Поширити: