ЗСУ підтвердили ураження командного пункту окупантів поблизу Севастополя. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
20 вересня 2023, 22:05

ЗСУ підтвердили ураження командного пункту окупантів поблизу Севастополя

За інформацією Управління стратегічних комунікацій (СтратКом) ЗСУ, війська України здійснили атаку на командний пункт російських окупаційних військ недалеко від тимчасово окупованого Севастополя в Криму. Як повідомляється, вибуховий інцидент стався у середу, 20 вересня.

"Вранці 20 вересня ЗСУ завдали успішного удару по командному пункту Чорноморського флоту окупантів біля Верхньосадового поблизу тимчасово окупованого Севастополя. Слава Збройним силам України!", - говориться у повідомленні.

📢З Telegram-каналу "Кримський вітер" надійшли інформація, що в районі села Верхньосадове спостерігається пожежа після ракетного удару. Дані про кількість поранених ще уточнюється, але наразі стверджується, що поранено багато російських загарбників, серед них — солдати термінової служби.

❗Важливо відзначити, що сьогодні також була зафіксована димова завіса в Південній бухті Севастополя, і місцеві мешканці спостерігали ракети, які пролітали в небі над півостровом, а також чули вибухи, які нагадували вже звичну на півострові «бавовну».

✅Пізніше Головне управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР) повідомило, що було проведено ракетний удар по місцях розташування російської техніки в окупованому Криму.


Джерело: "СтратКом ЗСУ / AFU StratCom"
+Поширити: