Ракети ATACMS поки що не передаватимуть Україні. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика / Суспільство / Події
21 вересня 2023, 21:42

Ракети ATACMS поки що не передаватимуть Україні

Сполучені Штати Америки наразі не передадуть Україні далекобійні ракети ATACMS, проте, як зазначив радник американського президента з національної безпеки Джейк Салліван, це питання може стати об'єктом обговорення в майбутньому. У своєму оголошенні він сказав:

"Глава США Джо Байден вирішив, що не надаватиме Україні ракети ATACMS на даному етапі, але він не виключає можливості обговорення цього питання в майбутньому."

При цьому, Джейк Салліван також додав, що танки Abrams будуть поставлені в Україну у наступних днях та тижнях згідно з розкладом, але він не оголосив деталі цього процесу громадськості з міркувань безпеки.

📅Раніше президент України Володимир Зеленський висловив надію, що Україна та США наближаються до успішного завершення обговорення постачання ракет ATACMS.


Irta-fax
+Поширити: