Зеленський про деталі візиту до Канади. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
22 вересня 2023, 17:09

Зеленський про деталі візиту до Канади

Під час візиту президента Володимира Зеленського до Канади очікуються його зустрічі та переговори з прем'єр-міністром Джастіном Трюдо щодо реалізації Формули миру та інших питань. Про це український лідер повідомив у Telegram в п’ятницю, 22 вересня.

За його словами, під час зустрічі з Трюдо будуть обговорюватися питання оборонної співпраці та реалізації Формули миру. Очікується підписання важливих двосторонніх документів, які посилять економічні зв'язки Канади й України.

"Впевнений, буде змістовно. Вдячні Канаді за принципову лідерську підтримку", – написав президент.

Президент також зазначив, що під час візиту він зустрінеться із генерал-губернатором Канади, виступить у парламенті та поспілкується з представниками бізнесу, лідерами думок та українцями. Він висловив вдячність Канаді за принципову лідерську підтримку.

📅Нагадаємо, що сьогодні зранку Джастін Трюдо підтвердив зустріч із Зеленським, і політики обговорюватимуть військову, економічну та гуманітарну підтримку України.

📅Попередніми днями Володимир Зеленський також провів візит до США.


Президент України
+Поширити: