В Криму відбуваються вибухи з послідуючим сильним задимленням, лунають сирени. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
23 вересня 2023, 13:22

В Криму відбуваються вибухи з послідуючим сильним задимленням, лунають сирени

З самого ранку 23 вересня в тимчасово окупованому Криму сталася чергова серії вибухів. Окупаційні інформаційні ресурси, з посиланням на так звану «владу», повідомили про активну роботу систем протиповітряної оборони та можливу ракетну загрозу в Севастополі. Місцеві Telegram-канали публікують знімки наслідків вибухів та розповідають про подробиці.

💥23 вересня о 8:32 в тимчасово окупованому Севастополі в Криму стався ряд вибухів, лунали сирени, люди шукали бомбосховища. Згідно з повідомленнями з Telegram-каналів, хмара диму піднялася в районі Інкермана та на північній стороні Севастополя.

🚀Пізніше так званий "губернатор" Севастополя михайло развожаєв заявив, що системи протиповітряної оборони вдало спрацювали. За його даними, ракетні уламки впали поблизу причалу в районі Сухарної балки.

«За попередньою інформацією, у Севастополі відпрацювало ППО. Ракетні уламки впали біля причалу в районі Сухарної балки. Усі спецслужби виїхали на місце», – написав псевдогубернатор.

📅Напередодні, 22 вересня, сили Спеціальних операцій (ССО) здійснили ракетний удар по штабу Чорноморського флоту рф у Севастополі. Це сталося під час наради керівництва флоту. За даними спецпризначенців, – внаслідок атаки було декілька загиблих та поранених окупантів, включаючи вищих керівників флоту.


Irta-fax
+Поширити: