Умєров надав коментар щодо можливої ліквідації командувача російського ЧФ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
26 вересня 2023, 22:20

Умєров надав коментар щодо можливої ліквідації командувача російського ЧФ

Голова Міністерства оборони України, Рустем Умєров, у вівторок, 26 вересня, у своєму коментарі для американського телеканалу CNN уникнув підтвердження або спростування інформації про загибель російського віцеадмірала та командувача Чорноморського флоту рф, віктора соколова. Проте він висловив позитивну реакцію на можливу загибель, назвавши це "гарною новиною для всіх".

«Він на нашій тимчасово окупованій території… його там взагалі не повинно бути. Тому, якщо він мертвий, то це гарна новина для всіх — ми продовжуємо деокупацію нашої території»- пояснив Міністр оборони.

❗Однак Умєров не надав жодних підтверджень або спростувань стосовно інформації про загибель Соколова в результаті удару по штабу Чорноморського флоту в Севастополі, який стався 22 вересня.

📅 Нагадаємо, що напередодні у ССО ЗСУ заявили про загибель 34 офіцерів, у тому числі віктора соколова.

Міністерство оборони росії, зі свого боку, у вівторок, 26 вересня, розмістило кадри засідання колегії, на якому, як стверджувалося, брав участь командувач Чорноморського флоту віктор соколов.


Джерело: "CNN"
+Поширити: