Зеленський провів чергову Ставку після тривалого закордонного відрядження. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
26 вересня 2023, 14:15

Зеленський провів чергову Ставку після тривалого закордонного відрядження

Про це стало відомо з офіційного Telegram-каналу Глави держави у вівторок, 26 вересня. Зеленський заслухав доповіді від Головкома Залужного про ситуацію на фронті, та від керівника розвідки Буданова про плани противника.

«Детальні доповіді. Головком Залужний, керівник ГУР МО Буданов – про оперативну ситуацію на фронті, плани противника. Командувачі ОСУВ Сирський і Тарнавський – про перебіг конкретних наступальних та оборонних операцій на своїх ділянках».

Також, на засіданні був присутній новий Міністр оборони України – Рустем Умєров, який звітував про стан забезпечення фронту всім необхідним.

«Забезпечення фронту всім необхідним – міністр Умєров». – зазначив Зеленський в повідомленні.

«Відбулась велика доповідь міністра Камишіна щодо заходів, яких вживає Мінстратегпром для нарощування власного виробництва озброєння, особливо БпЛА» – додав Зеленський.


Джерело: "Президент України"
+Поширити: