Більше 100 людей загинуло на весіллі в Іраку. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
27 вересня 2023, 13:34

Більше 100 людей загинуло на весіллі в Іраку

У результаті пожежі, яка спалахнула під час весільної вечірки в районі Хамданія в іракській провінції Найнава, загинули понад сотня осіб, а близько 150 отримали поранення. Рятувальники працювали над пошуками виживших у руїнах спаленого будинку протягом ночі та ранку. За інформацією агентства Reuters, трагедія сталася в середу.

За словами заступника губернатора Найнави, Хасана аль-Алаґа, наразі підтверджено загибель 113 осіб. Пожежа виникла через запуск салюту під час святкування, що призвело до масштабного вогненного спалаху, повідомили місцеві служби цивільної оборони.

34-річний Імад Йохана, який був гостем весілля, та кому вдалося врятуватись, описав ситуацію: "Ми бачили, як вогонь пульсував, виходячи із залу. Ті, хто встиг вибратися, зробили це, але ті, хто не встиг – залишилися в пастці. Навіть ті, хто врятувався, отримали поранення".

За попередніми даними, будівля, в якій відбувалася вечірка, була зведена з високовогненебезпечних будівельних матеріалів, що призвело до її швидкого обвалення. На місце події були відправлені лікарські бригади та швидкі федеральних та регіональних служб уряду Курдистану в Іраку.


Джерело: "Reuters"
+Поширити: