Повідомляється, що путін їде до Жапарова. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика / Суспільство / Події
04 жовтня 2023, 13:14

Повідомляється, що путін їде до Жапарова

Поки що президент на росії володимир путін планує здійснити офіційний візит до Киргизстану наступного тижня. Про це повідомив Муратбек Азимбакієв, завідувач відділу зовнішньої політики адміністрації президента Киргизії, в середу, 4 жовтня.

«На запрошення президента Киргизстану Садира Жапарова 12 жовтня відбудеться офіційний візит президента російської федерації володимира путіна», – заявив Азимбакієв.

За його даними, у рамках майбутнього візиту заплановано двосторонні переговори між Жапаровим та путіним.

"Лідери країн обговорять актуальні питання двостороннього та багатостороннього порядку денного, а також перспективи подальшого розвитку взаємовигідного співробітництва. Крім того, планується участь глав держав на урочистому заході, присвяченому 20-річному ювілею відкриття авіаційної бази ОДКБ у Канті", – додав Азимбакієв.

Нагадаємо, що у липні в кремлі заявили про підготовку трьох закордонних візитів путіна. Два з них не відбулися. А третій – у Китай – може відбутися у жовтні.


Irta-fax
+Поширити: