Повідомляється про ураження ППО росіян С-400 біля Бєлгорода – ЗМІ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
04 жовтня 2023, 13:59

Повідомляється про ураження ППО росіян С-400 біля Бєлгорода – ЗМІ

У ніч на середу в Бєлгородській області на росії стався інцидент, пов'язаний з ураженням комплексу ППО С-400 «Тріумф». Про це повідомляє Українська правда, посилаючись на джерела в СБУ, 4 жовтня.

✔️Зазначається, що дрони української спецслужби успішно здійснили атаку на стратегічний комплекс ППО вартістю 1,2 млрд доларів, розташований біля Бєлгорода.

🎞На багатьох відеозаписах, опублікованих місцевими мешканцями у соцмережах, чутно близько 20 вибухів у місці розташування «Тріумфу» та його радіолокаційної станції. Також вказується, що у сусідніх населених пунктах спостерігалося відключення електроенергії

«Це вже другий раз, коли СБУ "забавовнила" комплекс Тріумф за останній місяць. Перший випадок стався в Євпаторії 14 вересня. Після таких "тріумфальних бавовн" у СБУ рекомендують росіянам розглянути нову назву для цього комплексу», - йдеться у повідомленні.

📅Нагадаємо, що влада Бєлгородської та Брянської областей рф сьогодні вночі повідомила про атаку дронів, стверджуючи, що не має жертв і руйнувань.

* фото ілюстративне


Джерело: "Українська правда"
+Поширити: