Зеленський провів тривалу нараду з Кирилом Будановим. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
04 жовтня 2023, 17:25

Зеленський провів тривалу нараду з Кирилом Будановим

Президент Володимир Зеленський провів щоденну селекторну нараду, в рамках якої відбулася тривала розмова з керівником Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони, Кирилом Будановим. Про це лідер держави повідомив у Telegram в середу, 4 жовтня.

«Обговорили потреби, про які почув учора від воїнів на Харківщині. Звірили динаміку надходження основних калібрів. Дав доручення інтенсифікувати роботу там, де є домовленості, але реалізація затримується», – написав він.

Зеленський також вислухав звіти розвідки та поточні результати діяльності нашої контррозвідки від СБУ. У рамках наради також було представлено звіт міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка щодо ліквідації наслідків нічних обстрілів.

«Окремо провів тривалу нараду з Кирилом Будановим. Є про що розказати, але згодом», – додав президент.

📅Нагадаємо, сьогодні вночі спецпризначенці ГУР висадилися у тимчасово окупованому Криму і провели жорстокий бій з російськими загарбниками. Також розвідниками було оприлюднено відео десантування бійців у Криму.


Джерело: "Президент України"
+Поширити: