Голівудська зірка закликала допомагати Україні. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Культура
05 жовтня 2023, 16:42

Голівудська зірка закликала допомагати Україні

Зірка Голлівуду, письменниця та активістка Джилліан Андерсон закликала до підтримки України у відеозверненні, оприлюдненому в соцмережі Instagram.

«Бомби падають на дітей в Україні. Я була там і бачила на власні очі, як війна розриває маленькі життя на частини. Вони голодні, вони мерзнуть, вони відчайдушно потребують безпеки. Тому я прошу вас зайти сьогодні за сайт Діти війни та задонатити всього п’ять фунтів», - сказала Андерсон.

Вона підкреслила, що без негайної допомоги ці діти нестимуть важкі наслідки цієї війни протягом усього свого життя.

«Організація War Child, яка заснована у Великій Британії та займається наданням допомоги дітям, які перебувають у зоні ведення бойових дій, розширила роботу в Україні. Представники організації допомагають сім'ям із дітьми продуктами, одягом, а також надають першу психологічну допомогу. Але через продовження цієї жахливої ​​війни потреба зростає з кожним днем», – відзначила акторка.

Також вона розповіла про те, як багато дітей продовжують жити в підвалах і бомбосховищах.

«Вони втратили все: свої домівки, свої школи, своїх близьких. І їм дуже дуже потрібна допомога. Але захист дітей у країні, де йде війна — небезпечна та складна робота. Організація War Child не може робити цього без вашої допомоги. Тому, будь ласка, зробіть донат сьогодні», - відзначила знаменитість.


Irta-fax
+Поширити: