Ізраїль знову під масованим ракетним обстрілом та зупиняє подачу електрики в сектор Газа. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика / Суспільство / Події
07 жовтня 2023, 21:17

Ізраїль знову під масованим ракетним обстрілом та зупиняє подачу електрики в сектор Газа

Ізраїль припиняє постачання електроенергії до сектору Газа під час нападу терористів ХАМАС, що становить понад половину загального обсягу постачання. Про це заявив міністр енергетики Ісраель Кац в "Х" у суботу, 7 жовтня.

🚀На даний час Тель-Авів знову опинився під масованим ракетним обстрілом з боку Сектору Газа. Працює система протиракетної оборони «Залізний купол», але є влучання в середмістя.

«Я підписав наказ, який наказує електроенергетичній компанії припинити подачу електроенергії в Сектор Гази. Що було, того не буде», - наголосив ізраїльський посадовець.

⚡Зазначимо, що Сектор Гази отримує електроенергію з трьох джерел: 63% з Ізраїлю, 14% з Єгипту та 23% з власного виробництва.

⚡До останнього часу електроенергія з Ізраїлю подавалася без перебоїв, але відключення світла там стає звичайним явищем. Причина цього полягає в тому, що регіон відчуває дефіцит у розмірі 140 МВт, і пропозиція не задовольняє попит.

📅Нагадаємо, що 7 жовтня сталася масована атака на Ізраїль, коли бойовики палестинського руху ХАМАС проникли на ізраїльську територію в кількох місцях.

🌐Крім того, стало відомо, що оголошено про екстрене засідання ООН після нападу ХАМАС на Ізраїль, яке є найбільшим військовим нападом за останні кілька років.


Irta-fax
+Поширити: