Терористи з пвк «вагнер» тренували та готували ХАМАС до атак на Ізраїль. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
09 жовтня 2023, 17:39

Терористи з пвк «вагнер» тренували та готували ХАМАС до атак на Ізраїль

Група бійців зі складу приватної військової компанії «вагнер», яка покинула територію Білорусі, зафіксована у здійсненні тренувань та передачі свого бойового досвіду представникам ХАМАС. Про це повідомив Центр національного спротиву 9 жовтня.

📢Основними аспектами навчання групи стали підготовка до штурмів та використання малих безпілотників із вибуховими пристроями.

📢«Лише росіяни серед союзників ХАМАС мають досвід застосування дронів з механізмами скиду на техніку ворога. Саме його “вагнерівці” і передавали бойовикам ХАМАСу під час навчань в країнах Африки», - вказали у Центрі національного спротиву.

📅Раніше у ГУР повідомили, що російські бійці передали терористам ХАМАС захоплену на українській території західну зброю, що має служити для широкомасштабної кампанії з дискредитації Києва на Близькому Сході.


Джерело: "Центр національного спротиву"
+Поширити: