В Ізюмському районі Харківщини на російській міні підірвався фермер. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
12 жовтня 2023, 20:39

В Ізюмському районі Харківщини на російській міні підірвався фермер

У четвер, 12 жовтня, в Ізюмському районі Харківщини керівник місцевого фермерського господарства отримав поранення в результаті вибуху російської міни. Про це повідомлено пресслужбою ГУ ДСНС у Харківській області.

📢«Нещасний випадок трапився у селі Яворське на дорозі до села Вовчий Яр. За попередніми даними, спрацювала ворожа протипіхотна міна ОЗМ-72. Постраждав директор одного із фермерських господарств. Він госпіталізований до лікарні», – розповіли у ДСНС.

❗Рятувальники знову закликають жителів області бути максимально обережними та завжди пам'ятати про велику мінну небезпеку. Вони підкреслюють, що недотримання правил безпеки може мати серйозні наслідки. Зокрема, рекомендують утримуватися від руху по невідомим або неперевіреним ґрунтовим дорогам.

❗Не чіпайте будь-які підозрілі та незнайомі предмети. Не відвідуйте ліси, лісосмуги, поля, заплави річок та інші відкриті простори, особливо ті, де точилися бої або які перебували під ворожою окупацією.

📞У разі виявлення підозрілого предмета, громадяни закликаються повідомляти про це до ДСНС чи Нацполіції за телефонами 101, 102 чи 112.


Джерело: "ГУ ДСНС у Харківській області"
+Поширити: