Парламентська асамблея Ради Європи визнала росію диктатурою. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
13 жовтня 2023, 13:36

Парламентська асамблея Ради Європи визнала росію диктатурою

Парламентська асамблея Ради Європи (ПАРЄ) прийняла резолюцію, у якій було визнано росію диктатурою. Про це повідомив міністр закордонних справ України, Дмитро Кулеба, у своєму Twitter в п'ятницю, 13 жовтня.

📢«Вітаю потужну резолюцію ПАРЄ, яка визнає Росію диктатурою. Понад 20 років одноосібного неконституційного правління призводить до злочинів усередині та за межами країни. ПАРЄ закликала всі держави Ради Європи визнати Путіна нелегітимним після завершення нинішнього терміну», - написав він.

Народний депутат Олексій Гончаренко також повідомив про важливі моменти засідання ПАРЄ, зокрема, що Асамблея закликала "всі країни виконати ордер на арешт путіна, який видав Міжнародний кримінальний суд, і арештувати його".

📢«Також закликали всі країни, після того, як закінчиться його президентський термін, в березні наступного року, після цього вважати його нелегітимним і зупинити всі контакти з ним», - додав він у своєму каналі в Telegram.

❗Важливо зауважити, що всі делегації в ПАРЄ підтримали цю резолюцію, а також підтримали усі українські поправки до неї.

📅Раніше повідомлялось, що у разі чергового переобрання на виборах без вибору, путін перевершить Йосипа Сталіна за терміном перебування при владі. За зміненою конституцією рф, російський диктатор може керувати країною до 83 років.


Irta-fax
+Поширити: