Поліція почала розслідування щодо скандальних заяв Арестовича. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Кримінал / Суспільство / Події
13 жовтня 2023, 16:49

Поліція почала розслідування щодо скандальних заяв Арестовича

Поліція розпочала розслідування щодо скандальних заяв ексрадника Офісу Президента, Олексія Арестовича, стосовно жінок. Розслідування було ініційоване народною депутаткою Інною Совсун, про що політик повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Совсун подякувала правоохоронцям за реакцію на її заяву та підкреслила необхідність громадського контролю над цією справою.

«За справою проти Арестовича потрібен постійний громадський контроль», – йдеться у повідомленні.

"Якщо справу доведуть до логічного завершення, це буде важливий для України прецедент, доказ, коли закон один для всіх, і безкарність – більше не норма", – підкреслила нардепка.

📢Нацполіція, відповідно до запиту, внесла необхідну інформацію до бази ЄРДР. Цей крок вжито за ознаками правопорушення, пов'язаного з поширенням матеріалів, що пропагують насильство, жорстокість, расову, національну, релігійну нетерпимість та дискримінацію. Згідно із законом, за такі дії передбачено покарання до 5 років обмеження волі або грошовий штраф.

📌Справа стосується скандалу, спричиненого висловами Арестовича під час одного з його "психологічних семінарів". Він висловив неприязні коментарі, назвавши жінок "розколотими істотами, які собі не належать", та додав, що хочеться "задушити" їх. Арестович також висловив думку, що "жінки мають дивитись на чоловіка, як на ідола".


Irta-fax
+Поширити: