У Донецьку переповнені морги тілами окупантів, загроза поширення інфекцій – спротив. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
15 жовтня 2023, 21:06

У Донецьку переповнені морги тілами окупантів, загроза поширення інфекцій – спротив

Ситуація в Донецьку щодо зберігання тіл мертвих окупантів стає критичною, оскільки сотні росіян щодня направляються до моргів, де вже не вистачає відповідних місць. Це може призвести до потенційного епідемічного спалаху інфекції, за даними Центру національного спротиву.

📢«За інформацією отриманою від українського підпілля, невдалі спроби штурмових дій РОВ на українські позиції обернулись окупантам величезними втратами. Сотні росіян щодня доставляють до моргів Донецька, де критично не вистачає місця, тіла окупантів складають у коридорах та у подвірʼях моргів», - повідомлено у заяві.

Медичні працівники висловлюють серйозне обурення тим, що тіла окупантів знаходяться в умовах, які не відповідають вимогам безпечного зберігання, що створює ризик епідемічного поширення інфекційних захворювань

📢«Окрім невдалих штурмів, окупанти зазнають втрат через роботу партизан. Підпілля допомагає Силам оборони ефективно вражати обʼєкти ворога в тилу тимчасово окупованих територій», - підкреслено у повідомленні Центру.

👉Нагадаємо, що за останню добу, 14 жовтня, збройні сили України ліквідували 880 російських загарбників.


Джерело: "Центр національного спротиву"
+Поширити: