Помер артист і шоумен Сергій Сивохо. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Культура
17 жовтня 2023, 13:47

Помер артист і шоумен Сергій Сивохо

Вранці 17 жовтня помер колишній гравець КВК, відомий український актор і політик Сергій Сивохо. Про це стало відомо від його близької подруги Світлани Бердецької, яка поділилася новиною у своєму Facebook.

📢«Зараз кожен день дуже тяжкий, але сьогодні мені особливо погано. Сьогодні о 5:40 ранку помер мій добрий друг, ніжно любима мною людина, великий друг Ізраїлю, чудовий артист Сергій Анатолійович Сивохо. Мені буде тебе дуже бракувати. Вічна пам'ять Сергію», - написала вона.

За інформацією пресслужби артиста, яка надійшла до видання OBOZ.UA, причиною його смерті, що настала в Німеччині, була хронічна хвороба легень.

📅 Сергій Анатолійович Сивохо, народжений 8 лютого 1969 року в Донецьку, став відомим завдяки своїй акторській кар'єрі та телевізійним проєктам. Закінчив Донецький політехнічний інститут за фахом інженер-металург (обробка металів тиском). Трохи пізніше здобув другу освіту за напрямом економіст-юрисконсульт. Закінчив навчальний заклад за фахом Менеджмент організацій.

📅 Перше визнання та відомість отримав як член команди КВК "Дрім-Тім". У 2000-х роках Сивохо вів розважальну програму «Прихована камера» на 1+1. З 2011 по 2013 роки був креативним продюсером програми «Велика різниця по-українськи». У 2015-2017 та 2019 роках був членом журі «Ліги сміху».

📅З 2019 по 2020 рік обіймав посаду радника Секретаря Ради національної безпеки та оборони з питань реінтеграції та відновлення Донбасу. Йому вдалося об'єднати успішну кар'єру у сфері розваг і участь у політиці.


Irta-fax
+Поширити: