Сі Цзіньпін та Орбан зустрілись з міжнародно розшукуваним злочинцем путіним. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика / Суспільство / Події
17 жовтня 2023, 17:22

Сі Цзіньпін та Орбан зустрілись з міжнародно розшукуваним злочинцем путіним

Під час свого візиту до Китаю, російський поки що президент путін провів зустрічі з прем'єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном та президентом КНР Сі Цзіньпіном на полях форуму "Один пояс – один шлях".

путін наголосив, що росія зберігає відносини з багатьма країнами Європи, включаючи Угорщину, навіть у "сьогоднішніх геополітичних умовах", та в умовах обмеження можливостей контактів.

📢«Ми знаємо, що наші позиції далеко не завжди збігаються, але мати можливість обмінятися думками не лише щодо двосторонніх відносин, а й щодо ситуації у світі, на мій погляд, завжди надзвичайно важливо», - сказав путін за версією російського ЗМІ.

У відповідь Орбан висловив намагання підтримувати стосунки з росією та "врятувати все, що можливо".

Зустріч путіна із Сі Цзіньпіном передувала економічному форуму.. Президенти сфотографувалися для протокольного фото разом із першою леді Китаю, а після чого обидва – зустрілися у форматі робочого сніданку.

📅Це вже другий виїзд путіна за кордон після видачі Міжнародним кримінальним судом ордера на його арешт. 12 жовтня він відвідав Киргизстан. Обидві країни не підписали Римський статут, тому не зобов'язані заарештовувати путіна.


Irta-fax
+Поширити: