Тищенко на Львівщині постраждав від іншої людини десь в області верхньої частини тулуба. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
29 жовтня 2023, 13:45

Тищенко на Львівщині постраждав від іншої людини десь в області верхньої частини тулуба

У Львівській області народний депутат Тищенко постраждав від іншої людини десь в області верхньої частини тулуба. Повідомлення про це надійшло від речниці обласного управління Національної поліції, Світлани Добровольської, яка надала детальну інформацію у коментарі "Громадське" в неділю, 29 жовтня.

Микола Тищенко вже подав заяву в поліцію, та вже розпочато досудове розслідування за статтею 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Правоохоронці активно вивчають обставини події, але поки що не розголошують інших деталей.

Згодом, мешканець міста Брюховичі, який просив не називати його ім’я, розповів журналістам, що саме там відбувся інцидент із Тищенком. За його словами, депутат туди прибув учора, 28 жовтня, на вимогу громади, щоб «вирішити конфліктні земельні питання».

👆У своєму Telegram-каналі Тищенко повідомив, що до нього у приймальню нібито звернулися працівники та пацієнти пансіонату із проханням захистити їх від рейдерського захоплення, погроз життю та виселення на вулицю. Вказано те, що якісь невідомі та озброєні особи незаконно захопили майже два гектари комунальної землі у Брюховичах в передмісті Львова.

📢«Вчора боролися з цією мафією до пізньої ночі. На місце злочину приїхав Журбенко Василь, представився начальником охорони від загарбника “Укри” та…співпрацівником “Інтерполу”. В його автівці на підробних номерних знаках, будо виявлено багато камер та фотоловушки», - написав депутат.

Депутат також стверджує, що чоловік, який викликав конфлікт, поводився агресивно та принижував його помічників, також залякував жінок й працівниць пансіонату.

📢«А також після того, як дана особа вдарила мене в присутності поліції, на нього відкрито кримінальне провадження про напад на мене під час виконання моїх депутатських повноважень», - додав парламентар.

📅Нагадаємо, що на початку жовтня у Верховній Раді України уперше за довгий час сталася прикра штовханина між народними депутатами, яка в суспільстві викликала обурення й жваві обговорення. Користувачі соцмереж охарактеризували таку поведінку народних обранців, як таку, що «не припустима у цивілізованому суспільстві, а тим паче людям, що займають високі посади в Державі та мають бути прикладом суспільству в цей складний час для країни».


Джерело: "Громадське"
+Поширити: