Залишки «вагнерівців» заявили про перехід до росгвардії. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
30 жовтня 2023, 14:05

Залишки «вагнерівців» заявили про перехід до росгвардії

Приватна російська військова компанія «вагнер» оголосила про формальний перехід до складу «росгвардії» та плани повернення до бойових дій в Україні. Інформацію про це поширила російська Telegram-спільнота найманців.

📢Відзначено, що всім бойовикам «вагнера» пропонують укласти індивідуальний контракт, інакше вони "працюватимуть на існуючих умовах". Однак, вся структура пвк «вагнера», порядок роботи та командири залишаться незмінними.

📢 «Будується з нуля база групи «вагнера» у зоні "сво", загони готуються до роботи на "ближньому" (6 місяців). Завдання на "далекому" (9 місяців) та Білорусь зберігаються. Оплата, як і раніше, на карту. Забезпечення, лікування, реабілітація так само як у військовослужбовців росгвардії», – йдеться у повідомленні.

У «вагнері» заявили, що ті, хто вже перейшов до інших структур, включаючи росгвардію та інші приватні формування, не матимуть можливості повернутися до пвк.

Також повідомлено, що найманці нібито проходитимуть навчання протягом місяця, а оплата за участь у війні проти України складатиме 80 тисяч рублів за перебування в тилу та до 240 тисяч за "бойові дії".

📅Раніше стало відомо, що деякі підрозділи «вагнера» взяли участь в штурмі Авдіївки, бойовиків амністували.

📅Також ще у вересні була інформація, що «вагнерівці» начебто прибули до зони бойових дій у Херсонській області.


Irta-fax
+Поширити: