У Сєвєродонецьку окупанти з росії продовжують відбирати нерухоме майно - ОВА. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Регіональні
01 листопада 2023, 13:18

У Сєвєродонецьку окупанти з росії продовжують відбирати нерухоме майно - ОВА

Окупанти продовжують вчиняти грабежі населення в окупованому Сєвєродонецьку Луганської області. Про це повідомлено Луганською обласною військовою адміністрацією.

📢«У Сєвєродонецьку триває експропріація росіянами нерухомого майна. Окупаційна "адміністрація" міста розповсюдила оголошення, вимагаючи від власників торговельних об’єктів та об’єктів нерухомості, розташованих на території громади, підтвердити наявність документів, за якими це майно їм належить. Зазначені оголошення просто розклеєні по стовпах. Дуже зручно — не звернувся до певного терміну, на ранок позбуваєшся майна», - йдеться в повідомленні.

🌐Також в місті вже багато місяців немає мобільного зв'язку та інтернету для пересічних громадян, але ті, хто пішов на співпрацю з окупаційною адміністрацією – мають якусь можливість користуватись інтернет-підключенням загарбників.

📢 «Справжня радянщина. Тільки світло і телебачення є не у всіх. Дізнатися про щось більш-менш оперативно вкрай важко. Не кажучи вже про сєвєродончан в окупації, які до останнього сподівалися на відбудову системи опалення, але напередодні холодів виїхали якомога далі», - йдеться в повідомленні Луганської ОВА.


Джерело: "Луганська ОВА"
+Поширити: